Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

0

Folie protectie TPU pentru Samsung Galaxy S21 - spate

  • Livrare prin curier rapid in 24 - 72 ore
  • Cost transport: 12.5 lei (plata cu cardul), 15 lei (ramburs)
  • Transport GRATUIT la comenzi de minim 75 lei
  • Posibilitate retur in 14 zile lucratoare
  • Contact: 0786 482 566 (Luni-Vineri: 08.00-16.00)
40,00 lei Save 25,00 lei
15,00 lei (TVA inclus)
In stoc

Folia de protectie din TPU (thermoplastic polyreuthane) este fabricata dintr-un material plastic îmbogățit chimic, transparent 100% si foarte subtire, ale cărui proprietăți includ rezistența la zgârieturi, elasticitatea, rezistența la uleiuri și grăsimi și rezistența sporită. Deoarece materialul este elastic, el are abilități de "auto-vindecare" sau regenerare, avand proprietatea de a absorbi impactul non-extrem, cum ar fi lovituri și zgârieturi mai ușoare, păstrând tot sau majoritatea compoziției sale originale. De exemplu, zgârieturile mai ușoare lasă, de obicei, doar o mică deformare în plasticul moale, care se întoarce încet la normal.

Fata de celelalte folii de protectie de pe piata, folia de protectie din TPU este extrem de subtire, avand astfel proprietatea de a se lipi si pe marginile curbate ale displayului telefonului, oferind o protectie extinsa.

In plus, aceasta folie ofera protectie la nivel militar (military-grade), fiind utilizata la protectia aripilor avioanelor de vanatoare, conform revistelor de specialitate.